Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία 1-2

 


Στο 5' ο Ελευθεριάδης είδε τη μπάλα να έρχεται προς το μέρος του και γνωρίζοντας πως ο Επασί είναι εκτός εστίας επιχείρησε ένα ψαλιδάκι αλλά ο γκολκίπερ της Λαμίας έτρεξε και πρόλαβε τη μπάλα.

Πρώτο κόρνερ από τα δεξιά στο 10' για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Μιλιντσεάνου πήρε την κεφαλιά πάσα προς τον Μπρένερ, ο οποίος από πολύ κοντά απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του  ΠΑΣ.

Ξαφνικό διαγώνιο σουτ του Μαρτίνεζ  στο 38' με τη μπάλα να φεύγει εκτός της εστίας του Λοντίγκιν.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ όταν σε γέμισμα μέσα στην περιοχή ο Τζανετόπουλος προσπάθησε να απομακρύνει πήρε την κεφαλιά προς το πίσω και η μπάλα χτύπησε στη συμβολή των δοκών του Επασί και απομακρύνθηκε.

Στο 47' ο Ντέλετιτς εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά ο Τζανετόπουλος στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΣ νίκησε άπαντες στον αέρα και πήρε μια γυριστή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Κοντά στο δεύτερο γκολ η Λαμία στο 77΄ με τον Ντέλετιτς να βγαίνει σε θέση βολής μετά από κεφαλιά πάσα του Καραμάνου, τον Λοντίγκιν να κάνει κακή έξοδο και τον Ντέλετιτς να πλασάρει ουσιαστικά σε κενή εστία αλλά τη μπάλα να βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι και να απομακρύνεται.

Στο 82΄ ο Ντέλετιτς έπαιξε ωραίο ένα-δύο με τον Βασιλακάκη μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και αυτή τη φορά το πλασέ του ήταν εξαιρετικό με αποτέλεσμα να νικήσει τον Λοντίγκιν και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για να δώσει προβάδισμα στη Λαμία με 2-1.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:

Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (Μανώλης Σάλιακας 63΄), Εραμούσπε, Παντελάκης, Πεέρσμαν  (Σταύρος Πήλιος 23΄), Καρτάλης (Γιώργος Παμλίδης 63΄), Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ (Παύλος Γροσδάνης 83΄), Ελευθεριάδης  (Άγγελος Λιάσος 83΄), Μιλιντσεάνου.

ΛΑΜΙΑ:

Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος,Ορτέγκα, Βύντρα, Τζανδάρης, Ντέλετιτς (Γκούγκα Παλαβαντισβίλι 88΄) Μπεχαράνο, Μπιάρνασον (Θοδωρής Βασιλακάκης 76΄) Καραμάνος.