Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Περιφέρεια Ηπείρου: Αποφάσεις Π.Ε. για «Μέκκειο» και Ιαματικά Πρέβεζας

 


Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι διαγωνιστικές διαδικασίες για τη συντήρηση μετά από πολλές δεκαετίες του «Μέκκειου Οικοτροφείου». Στη σημερινή της συνεδρίαση η Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, κατακύρωσε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού και το έργο με προϋπολογισμό 550.000 ευρώ θα υλοποιήσει ο ανάδοχος Σπύρος Κωνσταντόπουλος.

Επίσης η Π.Ε. κατακύρωσε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για τις πρόσθετες εργασίες που προέκυψαν μετά από  σχετική γνωμοδότηση του Κ.Α.Σ. για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων των Ιαματικών Πηγών Πρέβεζας. Το έργο με προϋπολογισμό 250.000 ευρώ θα υλοποιήσει η ΟΡΡΑΟΝ ΑΤΕ.

Η Περιφερειακή Επιτροπή κατακύρωσε επίσης και τους  διαγωνισμούς για τα έργα:

«Συντήρηση – βελτίωση με την κατασκευή ασφαλτικών ταπήτων στην Ε.Ο. Ιωαννίνων – Φιλιππιάδα» προϋπολογισμού 150.000 €. Οριστικός Ανάδοχος: ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΑΤΕ.

 «Καθαρισμός και προστασία όχθεων ρεμάτων, άρση προσχώσεων και αποκαταστάσεις αντιπλημμυρικών έργων της Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 200.000. Οριστικός ανάδοχος: Αναστάσιος Τάσιος.

Τέλος εγκρίθηκε η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης της Περιφέρειας Ηπείρου με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων για την υλοποίηση έργου που αφορά την «Αποκατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου».

ΠΗΓΗ:  https://php.gov.gr/