Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Πολιτιστικός Σύλλογος Παρακαλάμου «Το Σώσινο»: Ημερήσια εκδρομή στα Λουτρά Πόζαρ & Έδεσσα, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου

 


Αγαπητοί φίλοι συγχωριανοί-συνδημότες,

ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παρακαλαμου "Το Σωσινο", διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στα Λουτρά Πόζαρ & Έδεσσα την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2024.

Αναλυτικότερα:

Αναχώρηση πρωί Κυριακή 08.00 π.μ. από την πλατεία του χωριού και φθάνουμε στον προορισμό μας περίπου 11.00 με 11.30 π.μ.

Εκεί όσοι επιθυμούν θα κολυμπήσουν στις υπέροχες εγκαταστάσεις με τα ιαματικά νερά και όσοι πάλι δεν θέλουν να κάνουν μπάνιο, θα μπορούν να κάνουν βόλτα, να πιουν καφέ, αναψυκτικό ή να φάνε.

Κατόπιν θα επισκεφθούμε και την όμορφη πόλη της Έδεσσας με τους καταρράκτες της, θα πιούμε καφεδάκι και ακολούθως θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής.

Το κόστος ανά άτομο υπολογίζεται στα  8 ευρώ.

Συμμετοχή στην εκδρομή μπορούν να υποβάλλουν στον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μπίκα Κωνσταντίνο και στην Γραμματέα κ. Νίκου Παναγιώτα.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων.

Κλείνοντας αγαπητοί φίλοι θα θέλαμε ως Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου να εκφράσουμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από την καρδιά μας στον φίλο συγχωριανό κ. Νάνο Δημήτριο ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του Γεωπονικού καταστήματος στο χωριό μας, ο οποίος κάλυψε το μισό ποσό της εκδρομής και πάντα είναι δίπλα μας σε κάθε δραστηριότητα που διοργανώνουμε.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Παρακαλάμου

«Το Σώσινο»