Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Ιωάννινα: Συνάντηση με το διοικητή και υποδιοικητή της Τροχαίας Ιωαννίνων

 


Συνάντηση με το διοικητή, Γρηγόρη Καρρά, και τον υποδιοικητή της Τροχαίας Ιωαννίνων,  Δημήτρη Μάντζιο, είχε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας μαζί με τον αντιδήμαρχο Εμπορίου Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού, Χρήστο Τάτση.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η επικαιροποίηση όσων είχαν συζητηθεί κατά τη συνάντηση του δημάρχου με τον κ. Καρρά στις αρχές του έτους κυρίως σε κυκλοφοριακά θέματα, καθώς από τότε μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί αρκετά απ’ αυτά μέσα από παρεμβάσεις του δήμου Ιωαννιτών.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στη δημιουργία μικτών κλιμακίων προκειμένου να πραγματοποιηθούν κοινές αυτοψίες σε μια σειρά έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη από το δήμο αλλά και σε σημεία όπου χρήζουν παρεμβάσεων προκειμένου να δρομολογηθούν.

«Είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση με το διοικητή και τον υποδιοικητή της Τροχαίας στην οποία επικαιροποιήσαμε ορισμένα βασικά σημεία συνεργασίας. Συμφωνήσαμε ότι από την πρώτη μας συνάντηση έχουν γίνει συγκεκριμένα βήματα καθώς και ότι από κοινού θα δρομολογήσουμε κι άλλες παρεμβάσεις οι οποίες απαιτούνται προκειμένου να δώσουμε λύσεις σε διάφορα κυκλοφοριακά ζητήματα του δήμου μας», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Μπέγκας.

ΠΗΓΗ: https://ioannina.gr/