Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

«Χρυσό» το 2023 για τον Α.Ο. ΑΤΡΩΤΟΣ Ιωαννίνων

 


Έξι (6) παγκόσμια μετάλλια και πολλές σημαντικές διακρίσεις είναι ο χρυσός απολογισμός του Αθλητικού Συλλόγου «ΑΤΡΩΤΟΣ» Ιωαννίνων για το 2023, μία χρονιά που αποτελεί σταθμό για την ανοδική πορεία του Συλλόγου.

Με σκληρή προπόνηση υπό την καθοδήγηση του Στέφανου Αποστολάκη και με αποφασιστικότητα και πειθαρχία οι αθλητές του Συλλόγου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγωνιστικό στίβο και κατάφεραν διακρίσεις που ανεβάζουν τόσο τον Όμιλο όσο και την πόλη των Ιωαννίνων στην παγκόσμια κατάταξη των μαχητικών αθλημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΤΡΩΤΟΣ» Ιωαννίνων αναγνωρίζεται ως ο «σκληρός αντίπαλος» για πολλά μαχητικά αθλήματα όπως Kick Boxing, Muay Thai, Παγκράτιο, Mma κλπ και αποτελεί το μοναδικό Σύλλογο στην Ελλάδα με διακρίσεις σε σειρά αθλημάτων.

Το βλέμμα στρέφεται τώρα στο πολλά υποσχόμενο ανερχόμενο αθλητή Μπάλα Στραπέλη Στέργιο, ο οποίος σε ένα μήνα πρόκειται να αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.

Ο Προπονητής του Συλλόγου κ. Στέφανος Αποστολάκης συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις διακρίσεις, την αγωνιστική προσπάθεια αλλά και το ήθος με το οποίο αντιμετωπίζουν τον αθλητισμό, τόσο μέσα στο ρινγκ όσο και έξω από αυτό.

Παγκόσμιοι πρωταθλητές

 Παγκράτιο άθλημα: Δημητρούλα Χαρίκλεια, Σπανός Γεώργιος, Ματζούκας Γεώργιος, Μπάτζιου Αικατερίνη

MMA: Μπάλας Στραπέλης Στέργιος

Πανελλήνιοι πρωταθλητές

 Παγκράτιο άθλημα: Καλοήδης Κωνσταντίνος

Πυγμαχία: Λευκόπουλος Μιλτιάδης, Κεραμιδά Ελένη, Μπάλας Στραπέλης Στέργιος

Grappling και MMA: Μαχαίρα Αποστολία, Μαχαίρα Σωτηρία

 Muay Thai: Δύο χρυσά μετάλλια, ένα ασημένιο, ένα χάλκινο