Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Ιωάννινα: Διήμερο ενημερωτικό σεμινάριο «Τα ορεινά συστήματα για τις μέλισσες αποθετήριο βιοποικιλότητας για το παρόν και το μέλλον της Μεσογείου» στις 6 Ιουνίου, στην Αίθουσα Πολιτιστικού Χώρου “Δ. Χατζής”

 


Το Εργαστήριο Βιογεωγραφίας και Οικολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, η Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Ηπείρου και η Μονάδα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.) σας προσκαλούν σε διήμερο ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα:

«Τα ορεινά συστήματα για τις μέλισσες αποθετήριο βιοποικιλότητας για το παρόν και το μέλλον της Μεσογείου»

Η θεωρητική κατάρτιση του σεμιναρίου θα περιλαμβάνει εισηγήσεις και συζήτηση που θα λάβουν χώρα στις 6 Ιουνίου 2024, 10:00-13:30, στην Αίθουσα Πολιτιστικού Χώρου “Δ. Χατζής” (Ιωάννινα).

Το πρακτικό μέρος του σεμιναρίου θα διεξαχθεί στις 7 Ιουνίου 2024, 09:30-15:00, σε φυσικό περιβάλλον για την υλοποίηση εργαστηρίου καταγραφής και αναγνώρισης των επικονιαστών και των φυτών σε ανθοφορία, ενώ η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πληροφόρησης Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου (Ασπράγγελοι, Ζαγόρι).