Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Ένα διήμερο γεμάτο παιχνίδι για τους μικρούς μαθητές

 


Με την ψυχή τους διασκέδασαν οι μαθητές των 4 Δημοτικών Σχολείων και 4 Νηπιαγωγείων του Δήμου Πωγωνίου συμμετέχοντας στην πολλά υποσχόμενη νέα δράση «Παιχνίδια στο Πωγώνι 2024».

Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε και σχεδιάστηκε από τους εκπαιδευτικούς του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Παρακαλάμου, πραγματοποιήθηκε το διήμερο 3 & 4 Ιουνίου στον χώρο των δύο σχολείων.

Συνολικά 125 παιδιά που φοιτούν στα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία Δελβινακίου, Καλπακίου, Κεφαλοβρύσου, και Παρακαλάμου έπαιξαν, διασκέδασαν και συνεργάστηκαν σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, που είχε σκοπό τη συνεργασία των μαθητών μέσα από το παιχνίδι. Στο τέλος της εκδήλωσης μαθητές και εκπαιδευτικοί χόρεψαν παραδοσιακά τραγούδια στην αυλή του Σχολείου.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αρωγή του Δήμου Πωγωνίου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Παρακαλάμου.

Ο Προϊστάμενος του Δημοτικού Σχολείου Παρακαλάμου  κ.  Δημητρίου Θωμάς και η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Παρακαλάμου κ. Παπανικολάου Πηνελόπη ευχαριστούν θερμά όλους τους εκπαιδευτικούς  για την υποστήριξη στην εκδήλωση.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ