Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Περιφέρεια Ηπείρου: Συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής την Τετάρτη 5 Ιουνίου, ώρα 9:30

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε την 05-06-2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 9:30 στην συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου (Διοικητήριο Π.Η., Πλατεία Πύρρου αρ.1 Ιωάννινα, β΄ όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Κατάρτιση του σχεδίου της 4ης Τροποποίησης του Τεχνικού Προγράμματος της Περιφέρειας Ηπείρου 2024 και υποβολή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Κατάρτιση του σχεδίου της 4ης Τροποποίησης του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Ηπείρου οικ. έτους 2024 και υποβολή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 01-03-2024 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του 3ου Υποέργου «Αντικατάσταση αγωγών, εκσυγχρονισμός του αρδευτικού δικτύου και των αντλιοστασίων του ΤΟΕΒ Κερασώνα – Παναγιάς», προϋπολογισμού € 820.000,00 με ΦΠΑ, της Πράξης, «Έργα εκσυγχρονισμού και εξοικονόμησης νερού και ενέργειας του δικτύου του ΤΟΕΒ Κερασώνα – Παναγιά», με κωδικό ΟΠΣΑΑ 0036163878 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, της δράσης 4.3.1. «Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων».

Έγκριση του από 03-06-2024 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας της διαδικασίας διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για την ενίσχυση – προστασία της Γέφυρας Αράχθου στην Άρτα», προϋπολογισμού € 74.400,00 με ΦΠΑ και κατακύρωση των αποτελεσμάτων της διαπραγμάτευσης.

Συγκρότηση της Επιτροπής Παραλαβής του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Βελτίωση πρόσβαση στη Μονή Σέλτσου (Γ’ Φάση)», αναδόχου ΤΕΚΑΤ ΟΕ.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Προστασία από κατολισθήσεις – πλημμυρικά φαινόμενα περιοχής Φράστα», αναδόχου «Fertilis Ε.Π.Ε.», μέχρι την 05-09-2024.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Επισκευή Α’ και Β’ παιδικού σταθμού Δήμου Κόνιτσας», αναδόχου ΝΤΑΦΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, μέχρι την 31-12-2024.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αναβάθμιση Εγκαταστάσεων Ιαματικών Πηγών Πρέβεζας με έργα Εκσυγχρονισμού και Επέκτασης», αναδόχου «ΟΡΡΑΟΝ Α.Τ.Ε.», μέχρι την 30-06-2024.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεση αποκατάσταση βατότητας στην επαρχιακή οδό προς γέφυρα “Τζαρή”», αναδόχου «ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΣΠ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Ε.Δ.Ε.», μέχρι την 11-09-2024.

Έγκριση του 4ου Α.Π.Ε. (Υπερβατικού λόγω αναθεώρησης) του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποχέτευση εσωτερικού δικτύου ακαθάρτων και εγκατάσταση επεξεργασίας ακαθάρτων του Δ.Δ. Παραμυθιάς και Καρυωτίου του Δήμου Σουλίου», αναδόχου «ΕΡΓΟΡΟΗ ΑΤΕ».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια υλικών οδικού ηλεκτροφωτισμού αρμοδιότητας Περιφέρειας Ηπείρου Β’ τριμήνου 2024.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Δημιουργία αρχείου έργων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Ηπείρου στα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα (ΕΣΠΑ, INTERREG, Ταμείο Ανάκαμψης κλπ) (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων από φερτά υλικά σε Αμμουδιά και Βαλανιδόρραχη (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Καθαρισμός και ήπια διαμόρφωση παραλιών στα όρια της δημοτικής ενότητας Συβότων (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Απομάκρυνση φερτών υλικών και διαμόρφωση κατάλληλης επιφάνειας παραλιών Καστροσυκιάς και Αμμουδιάς (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Καθαρισμός τάφρων ερεισμάτων και ίαση καταπτώσεων στο επαρχιακό δίκτυο Λεπτοκαρυάς – Βρυσούλας (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Εργασίες αποκατάστασης χωμάτινης οδοποιίας για την προσβασιμότητα στο κάστρο Κιάφας και παραγωγικών μονάδων (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση του από 28-05-2024 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας της διαδικασίας διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Άμεση αντιμετώπιση και αποκατάσταση βλαβών οδοστρώματος επί της επαρχιακής οδού Τύριας – Αγίου Νικολάου – Παρδαλίτσας – Καταμάχης», προϋπολογισμού 150.000,00 € με ΦΠΑ και κατακύρωση των αποτελεσμάτων της διαπραγμάτευσης.

Έγκριση του από 31-05-2024 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας της διαδικασίας διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Κατασκευή πλακοσκεπούς σύνδεσης Κάτω Νεοχωρόπουλο – οδού Νιάρχου», προϋπολογισμού 290.000,00 € με ΦΠΑ και κατακύρωση των αποτελεσμάτων της διαπραγμάτευσης.

Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. (Υπερβατικού λόγω αναθεώρησης) του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση βατότητας στην επαρχιακή οδό Μπαλντούμα – Μικρή Γότιστα – Μεγάλη Γότιστα – Κράψη», αναδόχου «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε.».

Έγκριση του 3ου Α.Π.Ε. (Υπερβατικού λόγω αναθεώρησης) του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποπεράτωση γέφυρας σύνδεσης της 13ης επαρχιακής οδού με την ΤΚ Λοφίσκου», αναδόχου «ΖΙΩΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.».

Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. (Υπερβατικού λόγω αναθεώρησης) του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Άμεση καθαίρεση κατεστραμμένης γέφυρας και κατασκευή νέων βάθρων γέφυρας σύνδεσης οικισμού Φραστών με ιστορικό γεφύρι Πλάκας», αναδόχου «FERTILIS Ε.Π.Ε.».

Έγκριση του 4ου Α.Π.Ε. (Υπερβατικού λόγω αναθεώρησης) του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Κατασκευή-αποκατάσταση γέφυρας στο Λούρο ποταμό στην περιοχή Τερόβου», αναδόχου «Ζιώγος Γεώργιος και ΣΙΑ ΟΕ».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Προμήθεια ασφαλτομίγματος και αδρανών υλικών για την σύνδεση χώρου στάθμευσης με το επαρχιακό δίκτυο Κατσικάς (προμήθεια υλικών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Διαπλάτυνση ανάντι του οδικού δικτύου σύνδεσης Μηλιάς με όρια νομού (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Συντήρηση οδικού δικτύου σύνδεσης Οξυάς με επαρχιακό και λοιπό οδικό δίκτυο (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Άμεση αποκατάσταση και απομάκρυνση προϊόντων από κατολισθήσεις επί του οδικού δικτύου και ιδιοκτησιών στο Ανήλιο (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Προμήθεια ογκωδών υλικών για την αποκατάσταση φθορών οδικού δικτύου και στήριξη πρανών στα όρια του Δήμου Μετσόβου (προμήθεια υλικών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Καθαρισμός φερτών υλικών και προσχώσεων από ρέματα για την προστασία πρανών στα όρια του πρώην Δήμου Σελλών (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Μεταφορά και διάστρωση αμμοχαλικοειδών υλικών για την αποκατάσταση ζημιών από τα καιρικά φαινόμενα σε συνδετήριες οδούς με το οδικό δίκτυο Μετσόβου μέχρι τα όρια νομού (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Καθαρισμοί οδών σύνδεσης χωμάτινων οδών στα ορεινά του Κεντρικού Ζαγορίου για την σύνδεση δημοτικών διαμερισμάτων (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Βελτίωση βατότητας επαρχιακής οδού προς Βοβούσα (προμήθεια υλικών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Διαπλάτυνση επαρχιακού οδικού δικτύου και συντήρηση παρόδιων οδών στα όρια του Τερόβου (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Συντήρηση οδικού δικτύου πρόσβασης στα ορεινά του Γοργοποτάμου και προς μνημείο πεσόντων (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση της 4ης τροποποίησης της από 20-07-2018 Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Δ.Ε Περιφέρειας Ηπείρου για την υλοποίηση της Πράξης με τίτλο: «Μονάδα Κομποστοποίησης προδιαλεγμένων βιοαποβλήτων Π.Ε. Άρτας».

Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την προμήθεια αναμνηστικών δώρων.

Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την προώθηση των τοπικών προϊόντων της Ηπείρου στη Σκανδιναβική αγορά.

Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την προώθηση των τοπικών προϊόντων της Ηπείρου στη Γερμανία.

Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για τη φιλοξενία του Οικουμενικού Πατριάρχη και δημοσιογραφικής αποστολής στην Άρτα.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου – Π.Ε. Ιωαννίνων στη διοργάνωση της εκδήλωσης «Ioannina Lake Festival – Colour Boom» με το Κέντρο Νέων Ηπείρου.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την προμήθεια ανταλλακτικών και εργασιών συντήρησης – επισκευής Μηχανημάτων και Οχημάτων και ειδών συνεργείου (ανταλλακτικά – αναλώσιμα κλπ) της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για ιατρό εργασίας και τεχνικό ασφαλείας της Περιφέρειας Ηπείρου.

Έγκριση διορθωμένων ονομαστικών καταστάσεων δικαιούχων μετακίνησης μαθητών με τους γονείς τους ή τους κατά νόμο επιτρόπους μαθητών και των ενηλίκων μαθητών Α/θμιας & Β’/θμιας Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Ιωαννίνων με επιδόματα άρθρου 33 (παρ 1α – 1β) της υπ΄ αριθ. 50025/26-09-2018 ΚΥΑ».

Έγκριση του Πρακτικού 11/29-05-2024 (αποσφράγιση και αξιολόγηση δικαιολογητικών συμμετοχής Α’ σταδίου) της Επιτροπής Διενέργειας του διαγωνισμού μέσω του Δυναμικού Συστήματος Αγορών (Δ.Σ.Α.) του άρθρου 33 του Ν.4412/2016, τετραετούς διάρκειας, για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Ιωαννίνων για τα σχολικά έτη 2022-2023, 2023-2024, 2024-2025 & 2025-2026 συνολικού προϋπολογισμού μέχρι του ποσού των 16.740.057,33 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Καθαρισμός οδικού δικτύου για την προσβασιμότητα παραγωγικών μονάδων Μαστοροχωρίων (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Τοποθέτηση νέων μεταλλικών πλεγμάτων και συντήρηση υφιστάμενων για την προστασία οδικού δικτύου στα όρια των Ιωαννίνων (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Προμήθεια ασφαλτομίγματος για την αποκατάσταση ζημιών του οδοστρώματος προς Λάιστα (προμήθεια υλικών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Προμήθεια ασφαλτομίγματος για την αποκατάσταση φθορών και την σύνδεση οικισμού με το επαρχιακό δίκτυο Χαροκοπίου (προμήθεια υλικών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Προμήθεια ασφαλτομίγματος και αδρανών υλικών για την αποκατάσταση οδικού δικτύου ΔΕ Παμβώτιδας (προμήθεια υλικών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Προμήθεια χρωμάτων διαγράμμισης για την αποκατάσταση οριζόντιας σήμανσης στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων (προμήθεια υλικών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Καθαρισμός ερεισμάτων και τάφρων κατά μήκος του επαρχιακού δικτύου από Αετόπετρα έως Χαραυγή και Αγία Μαρίνα (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Προμήθεια ασφαλτομίγματος για την βελτίωση του επαρχιακού οδικού δικτύου από Κήπους προς Φραγκάδες (προμήθεια υλικών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Προμήθεια ασφαλτομίγματος για την αποκατάσταση οδού σύνδεσης επαρχιακού δικτύου Πεδινής με το εθνικό δίκτυο (προμήθεια υλικών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Εξυγίανση οδοστρώματος και αποκατάσταση ασφαλούς βατότητας της επαρχιακής οδού Αμπελοχωρίου – Ραφταναίων (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση οδού πρόσβασης σε υδρομάστευση στο Μιχαλίτσι και ανακατασκευή αυτής (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση κατολίσθησης στη θέση ‘’Βρύση’’ επί του οδικού δικτύου στα όρια του Μετσόβου (παροχή υπηρεσιών)».

Συγκρότηση της Επιτροπής Παραλαβής του έργου της Π.Ε. Άρτας «Οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση επαρχιακού οδικού δικτύου για το έτος 2022», αναδόχου εργοληπτικής επιχείρησης «ΤΣΩΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “Α.ΤΣΩΡΟΣ – Λ.ΣΑΚΚΑΣ Ο.Ε.».

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Άρτας «Εργασίες συντήρησης – βελτίωσης οδικού δικτύου στα όρια της ΠΕ Άρτας», αναδόχου εταιρείας «Λ. ΒΕΡΛΕΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ», μέχρι την 31-01-2025.

Έγκριση του αριθμ. VΙΙ/29-05-2024 Πρακτικού (αξιολόγηση δικαιολογητικών συμμετοχής Α’ σταδίου) της Επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμού που προκηρύχθηκε με την αριθμ. 3038/06-10-2022 (Α/Α Συστήματος: 173757) διακήρυξη (Δυναμικό Σύστημα Αγορών) για την «Ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών, χωρικής αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, για τα σχολικά έτη 2022-2023, 2023-2024, 2024-2025 και 2025-2026, με δικαίωμα τετράμηνης παράτασης (ήτοι έως 31-12-2026), συνολικού προϋπολογισμού 10.036.771,75 €, συμπεριλαμβανομένων δικαιωμάτων προαίρεσης και Φ.Π.Α.».

Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για τη συμμετοχή τέκνων υπαλλήλων της Π.Ε. Άρτας σε παιδικές κατασκηνώσεις για το έτος 2024.

Κατακύρωση του αποτελέσματος της Επιτροπής Διαγωνισμού της ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του υποέργου 1 «Βελτίωση εκσυγχρονισμός αρδευτικών έργων Τ.Ο.Ε.Β. Γλυκής (Αχέροντα – Γλυκής)», προϋπολογισμού 546.840,00 € με ΦΠΑ της Πράξης «Έργα εξοικονόμησης ενέργειας του δικτύου Τ.Ο.Ε.Β. Γλυκής (Αχέροντα – Γλυκής)», με κωδικό ΟΠΣΑΑ 0022102676, του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, της δράσης 4.3.1. «Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων».

Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 14-03-2024 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016 για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Καθαρισμοί τεχνικών – κατασκευή πεζοδρομίων και ηλεκτροφωτισμός, σήμανση και ασφάλεια στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 348.800,00 με ΦΠΑ.

Έγκριση του Πρακτικού 8/30-05-2024 (αποσφράγιση και αξιολόγηση δικαιολογητικών συμμετοχής Α’ σταδίου) της Επιτροπής Διενέργειας του διαγωνισμού μέσω του Δυναμικού Συστήματος Αγορών (Δ.Σ.Α.) του άρθρου 33 του Ν.4412/2016, τετραετούς διάρκειας, για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Ηπείρου – Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας για τα σχολικά έτη 2022-2023, 2023-2024, 2024-2025 & 2025-2026, συνολικού προϋπολογισμού μέχρι του ποσού των 7.333.238,42 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Π.Ε.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ

Περιφερειάρχης Ηπείρου

ΠΗΓΗ:  https://php.gov.gr/